Offerte aanvragen +32 (0)3/ 326 49 53
Offerte aanvragen

Moldex gelaatsmasker

Home » Moldex gelaatsmasker

Servicepakketten voor u op maat

Huren van producten ook mogelijk

Gespecialiseerd in reinigen & testen

Een Moldex gelaatsmasker beschermt u tegen het inademen van gevaarlijke stoffen. Hierdoor zijn deze maskers uiterst geschikt voor industrieel werk, waarbij er veel kans is op het vrijkomen van deze stoffen. Een gelaatsmasker van Moldex laat u bij Volgelaatsmasker.be herstellen, reinigen en testen. Onze gespecialiseerde medewerkers zijn gecertificeerd om deze maskers te onderhouden, waardoor u verzekerd bent van een veilig resultaat. Loop dus geen risico en laat de gelaatsmaskers van dit merk onderhouden door een specialist.

Moldex gelaatsmasker laten herstellen of reinigen door een specialist

Als u in het bezit bent van een gelaatsmasker van Moldex, is het zeer belangrijk om deze regelmatig te laten reinigen. Met een antibacterieel product starten wij een grondig reinigingsproces op 50°C, waardoor uw gelaatsmasker goed ontsmet wordt. Na de reiniging drogen wij het masker in een industriële droger, waarna het weer klaar is voor verzending. Daarnaast kan het ook voorkomen dat uw gelaatsmasker van Moldex beschadigd is en dat we het product moeten herstellen. In dat geval schakelt u ook de hulp in van Volgelaatsmasker.be. Onze opgeleide experts weten de beschadigde onderdelen zorgvuldig en op professionele wijze te vervangen.

Mask Total Care System - MTCS

Wij bieden u een totaal servicepakket aan waardoor u zich niet meer hoeft te bekommeren over het inplannen van onderhoudsbeurten voor uw ademluchtapparatuur en laskappen.

Lees hier meer informatie

Bent u hier naar op zoek?

Huur een gelaatsmasker naar keuze

Naast het herstellen en reinigen van gelaatsmaskers van Moldex, bieden wij deze producten ook te huur aan. Kies tussen een volgelaatsmasker of een halfgelaatsmasker van Moldex. Beide zijn gemaakt van zacht en huidvriendelijk TPE materiaal. Bovendien zorgt het ontwerp van Moldex voor een ruim gezichtsveld tijdens de werkzaamheden. Met een gelaatsmasker van dit merk kiest u dus voor kwaliteit!

Vraag een offerte aan

Wilt u uw gelaatsmasker van Moldex laten herstellen of reinigen? Of bent u van plan een gelaatsmasker te huren? Bij Volgelaatsmasker.be uit Hoboken zit u goed. Wij verzorgen onderhoud, verhuur en herstel van gelaatsmaskers van diverse merken. Wilt u meer informatie hierover of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via +32 (0)3/ 326 49 53 of door het contactformulier in te vullen. Wij stellen ook graag een offerte voor u op.

Wij werken samen met:

Volgelaats